Thursday, February 11, 2010

~~SoRRy,I'm In SiLenT PeRioD~~



entri ni aku masukkan sebab nak inform awal-awal dekat semua yang aku sekarang sangat-sangat tiada mood untuk bercakap banyak...bukan sebab ada masalah or what,it's nothing!!! cuma disebabkan banyak kerja yang perlu disiapkan sebelum cuti raya cina ni,dengan assignments + tesis....aku tak rasa ada banyak masa lagi nak buang....it's now time to work!!! kalau boleh,aku tak nak ganggu cuti seminggu ni sebab malas nak fikir pasal kerja ja (boleh gila asyik fikir kerja)....lagipun cuti ni aku nak format laptop,so kena selesaikan mana yang perlu diselesaikan dulu sebelum laptop diformat....aku minta maaf banyak-banyak kepada mana-mana yang terasa kalau aku tak bagi respond on what are you people talking...sebab seriously,memang sibuk terlampau!! tak kisahlah korang nak cakap,'kecoh lah perempuan ni,banyak masa lagi!!' yang aku tau aku nak siapkan kerja cepat termasuklah kerja-kerja yang membabitkan kumpulan....sebab aku tengok dah berminggu-minggu kerja kita tak gerak,lepas cuti dah nak present,lecturer nak tengok progress....aku tak rasa kita banyak masa pun....tapi tak kisahlah kalau korang masih nak take it slow,sebab aku yakin walau selambat manapun kita siapkan kerja,kerja kita tak pernah hadorrrrrr hookayyy??? yang aku cuma nak kongsi, aku nak siapkan mana yang perlu supaya cuti aku tak terganggu dan boleh relax sikit bila masuk kelas lepas cuti nanti...just aku nak korang semua faham,aku diam bukan kerana marah,sakit hati or apa-apa,just aku perlukan ruang untuk siapkan apa yang perlu....trust me,I'm ok!!!

p/s: aku ambil kesempatan ni juga,wishing happy chinese new year buat zati, hei ling, chai lai and the rest of my chinese friends....I want biggggggggggg angpow!!!!

1 comment:

  1. yeayyy....udah nengok dahh....cayala ija...hehehe...

    ReplyDelete