Wednesday, May 5, 2010

~~Ku CiNtA DiA~~

orang kata kalau dah bercintan-cintun ni, bergaduh memang perkara biasa... sedangkan yang dah kahwin pun boleh merajuk-rajuk minta hantar balik rumah mak lagi....huhuhuhu boleh ke kalau bercinta tak bergaduh?? aku bukannya apa, aku tak suka gaduh-gaduh ni, nanti nak baik balik bukan senang... tapi kalau dah memasing marah masa tu, bergaduhlah jugak kan?? dah lepas gaduh tu baru nak menyesal dan niat tak nak gaduh lagi... baru dua tiga hari yang lepas aku merajuk, yang tercintaku melepak dengan kawan-kawan dia sampai tak reply mesej...dah reply tu cakap, silent handphone..uisshh time tu aku dah panas,mana taknya, aku dah mesej dekat 10mesej, call dekat berpuluh kali... aku bukan boleh mesej tak bereply ni, cuak lebih... time tu tak adalah nak perang mulut sangat just merajuk ja... dan yang bagusnya yang tercintaku ini, dia tak pernah nak emo lebih-lebih, tak pernah nak tinggi suara... kadang-kadang aku rasa aku queen control pun ada...tapi sumpah tak!! aku tak pernah control dia ok?? aku tak halang pun dia nak lepak dengan member-member dia janji bagitau aku ja...

aku sayang yang tercintaku atas banyak sebab:
1. romantik + penyayang = selalu ambil berat pasal aku

2. suka budak-budak = seronoklah anak-anak aku kalau ada bapa yang kuat melayan kan??


3. suka kucing = ni aku pantang.... bukan geli ke apa, aku takut kucing!!! kalau nak bela pun karang, make sure jangan lupa beli sangkar dia yea sayang??

4. berseni = selain berseni memasang wayar-wayar, alat-alat elektronik, yang tercintaku berbakat menyanyi dan menari... napa??? tak percaya??

5. kelakar = bijak mengwal suasana, kadang-kadang nak marah pun tak jadi ;)

banyak sebenarnya ciri-ciri yang aku suka ada pada yang tercintaku, tapi nak senarai malas nak menaip... tu antara top 5 ciri-ciri yang aku suka... yang aku menulis pasal ni kenapa?? sebab aku sayang yang tercinta ku lah... tak kisahlah kalau korang nak muntah baca entri ni pun ;)

2 comments:

  1. aku pun suka Fariq,,one of the best male friend I'd ever had.. =)

    ReplyDelete
  2. ea...fariq baik...ekekekekkeek..

    ReplyDelete